Ο λογαριασμός δυστυχώς δεν βγαίνει! Α.Κ.



Το Περιβάλλον πλέον δείχνει τα δόντια του με την αλλαγή του Κλίματος το λιώσιμο των πάγων, καιρικά φαινόμενα καταστροφικά, που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται χρόνο με τον χρόνο! με λίγα λόγια το Περιβάλλον μας εκδικείται, αφού δεν το σεβαστήκαμε.
Αυτοί που πρέπει να είχαν καθίσει σε ένα τραπέζι πριν δεκάδες χρόνια να δουν πως θα κρατηθούν οι ισορροπίες ώστε η Γη να ευημερήσει και όχι να αργοπεθαίνει, ακόμη και τώρα που είναι χάλια το Περιβάλλον πάλι δεν τα βρίσκουν π.χ. η Η.Π.Α και οι χώρες που έχουν τρελή ανάπτυξη Κίνα κ.αλ. και κατακρεουργούν τα αποθέματα των πόρων της Γης μας, και εκτός τούτο η εκμετάλλευση τους είναι αίτιοι για την κατάσταση της μόλυνσης που αυτή ας μην κοροϊδευόμαστε δεν καθαρίζει με τίποτα δεν έχει επιστροφή στην κανονικότητα. Kyriakos AgelidisΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΑ.:

Όσα χρόνια ακούω τους ιδικούς να λένε αν δεν προλάβουμε αυτό ή το άλλο σε τόσα χρόνια θα έρθει το κακό, όλα έχουν βγει ψέματα μέχρι να αναγγείλουν κάτι το κακό έρχεται 10 φορές γρηγορότερα δηλαδή τους καβατζάρει η πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι είναι βαλτοί για να δουλεύουν τα Χρηματιστήρια. Ξυπνήστεεε! Ανθρωπότητα.

Ας μην κοροϊδευόμαστε 2 πράγματα πρέπει να γίνουν <<που φυσικά είναι αδύνατον να γίνουν>>να μειωθεί ο πληθυσμός στο ήμισυ και να μπει δραστικό φρένο στη ανάπτυξη με λίγα λόγια ο λογαριασμός δυστυχώς δεν βγαίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: