Το 1/3 του Λαού αυτού, εκμεταλλεύεται και περνάει καλά, εις βάρος του 2/3 του Λαού



Το 1/3 του Λαού αυτού, εκμεταλλεύεται και περνάει καλά, εις βάρος του 2/3 του Λαού και πάντα αυτό το 1/3 είναι μαζί με την εξουσία και κυβερνάει τον τόπο από τότε που ιδρύθηκε.
Πως θα ορθοποδήσουμε ποτέ σαν Ελλάδα και να πορευτούμε προς το μέλλων μόνοι μας, διότι το 1/3 βαδίζει με διαταγές από ξένα κέντρα, χωρίς να αλλάξουμε τους συσχετισμούς;
Δηλαδή τα 2/3 πρέπει να έρθουν στα πράγματα για να προγραμματίσουν το Κράτος, διότι είναι οι πιο ικανοί, ενώ οι άλλοι στην πλειοψηφία τους είναι άχρηστοι, οι πονηροί εκμεταλλευτές, για αυτό ανήκουν στο 1/3 και αυτό το κράτος δεν μπόρεσε να πάει μπροστά, εκτός από πολύ λίγες εξαιρέσεις στην ιστορία του.
Η λύση για τον τόπο αυτόν από το 1821 που έπρεπε να δοθεί ήταν να κυβερνήσει ένας όχι φατρίας όχι τσιφλικάς όχι οικονομικός παράγων όχι κληρονόμος ονόματος αλλά Έλληνας!
Τώρα θα μου πεις ο δικός μου πολιτικός ήταν καλύτερος από τον δικό σου η και τα αντίθετο, ο καλύτερος ο ένας από τον άλλον δεν μας ενδιαφέρει, αλλά να είναι κάποιος τελείως άλλο πράγμα, και 100% καλός, τα αλλά είναι για τους συμφεροντολόγους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: